Nu är det ett tag...

...sedan jag skrev sist. Livet rullar på som för de flesta människor. Livet känns helt ok just nu och jag och min mage är fortfarande relativt bra kompisar. Den sköter sig rätt ok. Men jag vet ju också med mig att d kan se annorlunda ut om någon timme om det vill sig illa.
 
Jag tror inte att jag någonsin kommer vara helt överens med min mage. För den överraskar mig hela tiden på både gott och ont.
 
Jag har i alla fall börjat äta lunch VARJE dag. För att jag skiter i (förlåt ordvalet) om magen skulle knorra eller rent av paja då jag känner mig bekväm på mitt jobb med att jag kan gå på toa då jag verkligen behöver. Jag har förstående kollegor och iom att jag känner mig trygg med dom så blir ju magen automatiskt mycket lugnare.
 
Sen har jag blivit bättre på att säga till om jag inte vill vara ensam ansvarig på avdelningen under dagen om magen nu skulle vara orolig redan på morgonen. Det funkar bra. Jag behöver inte lösa problemet med att hoppa lunchen som jag oftast väljer att göra. Men inte numera.
 
Jag tror och misstänker att magen är i hyffsat god trim just nu....
 
Annars rullar livet på och jag känner mig rätt tillfreds så där för övrigt och det gör ju magen lugn också.
 
Det är såååå roligt att min blogg är så levande av besökande trots att jag inte skriver lika ofta.....
 
TACK det gör mig sååå glad.
 
Så fortsätt titta in här och skriv gärna några rader. Det gör mig också himla glad.
 
Vi blir liksom ett team på så sätt.
 
Jag har ju haft högt blodtryck också som jag har under kontroll men fick fylla på med en till medicin här under sommaren så jag känner att jag har balans även där..
 
Sen är d ju tider nu för en massa förkylningar mm och DEN kom jag inte undan. Ligger just nu för ankar i feber, snuva och hosta.... Men är nog på bättringsvägen nu.
 
TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG OCH MIN IBS BLOGG.

RSS 2.0