Lycklig efter en låååång väntan.

Imodium plus har varit slut på apoteket i flera månader. Det var slut hos tillverkaren. De saknade någon substans eller nått sånt.
 
Jag har gått in på de apotek som jag stött på och frågat under alla månaderna. Till slut ringde jag till tillverkaren och fick då detta svar som står ovan. De talade också om att tabletten skulle komma tillbaka i mitten av juni.
 
Jag fick panik när jag förstod att dessa inte finns att få tag i. Jag köpte hem vanliga imodium trots att jag vet att jag mår sämre av dem. Illamående och mer ont i magen.
 
Men nöden har ingen lag då jag absolut inte kan ta Dimor.
 
Men äntligen fick jag tag på dem idag på Apoteket.
 
Lyckan är fullkomlig....
 
Ps. Nu kan jag åka utomlands med gott hjärta och med vetskapen om att jag kan ta de bästa stoppande som funkar bäst för mig. Ds

Lyckad resa till göteborg.

 
 
Det är alltid lika oroligt då man ska resa långt. Den här ggn var d dags att resa med sj snabbtåg. Det som gjorde resan helt ok var och är att det finns toaletter ombord.
 
Jag hade med mig matsäck på torsdagen då resan avgick och åt ganska direkt på resan....som tog resan 7,5 timme istället för 3 timmar och en kvart. (pga fel på kontaktledningarna) Så om magen hade varit dum hade jag marginaler på toabesöken.
 
Men som vanligt tog jag stoppande innan jag åkte. De räckte hela min resa dit och under vistelsen där.
 
Blev lite orolig över när magen kom igång i Lördags och jag åkte sen hem med tåget igen på söndagen utan stoppande.
 
Men jag klarade hela resan utan dum mage.... Jeyeee....

RSS 2.0