Värsta dagen på länge.

Magen har varit rätt lugnt i helgen, vilket var mycket skönt. Fick ont i den i går eftermiddag igen men tänkte att jag ska nog kunna gå till jobbet imorgon (läs idag). Men värken tilltog så jag beslutade mig för att vara hemma i dag. Meddelade jobbet om det.

Vaknade i morse av att d kändes lite oroligt i magen. Gick på toa två ggr och sen satte gallvärken fart. Jisses så illa jag mådde och vilken hemsk värk.
 


Jag fick den värsta gallanfallet på länge. Låg i sängen och flämtade och frossade. Tog mina papaverin och inväntade lugnet. Vilket tog flera timmar.

Somna och sov sen hela dagen. Sitter här och känner en himla träningsvärk i hela magen och det känns fortfarande i gallgångarna. Ska ta två tabletter till och se till att sova så får jag se hur magen är i morgon.
 
PS. Jag är gallstensopererad sedan oktober 1981, då de tog bort gallblåsan, nått år efter den operationen fick jag inflammation i gallgångarna. Jag får känningar då och då och jag kan också få stor produktion av galla vilket gör att jag ofta får galla vid toalettbesök av nr 2...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur ser man att man har galla i överföringen och hur är symtomen vid ett anfall? Vad orsakar anfallen?

2015-01-20 @ 10:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0