Vardagsproblem...

Dessa saker är egentligen små obetydliga saker som man inte borde bry sig i men som kan vara så irriterande ibland. Men så irriterad man kan bli.. det är ju värdsliga saker och borde inte uppröra oss men gör det ändå.

 

Läs detta med glimten i ögat och jag lovar att du kommer känna igen dig.

Detta har givetvis ingenting med IBS att göra ;-)

 

När toalettstolens lock är nedfällt när man kommer upp trött om natten och knappt ser att den är nedfälld och man sätter sig på stängd toalet och måste ställa sig upp igen för att fälla upp den..

 

När någon inte har spolat toaletten inne på en offentlig plats och skiten simmar runt i botten på toaletten och du byter toalett och inser att pappret där är slut efter att du utfört ditt ärende.

 

När man ska torka sig efter ett toa besök i det egna hemmet och det bara sitter en liten bit kvar av toalettpappret i hållaren. Hur svårt kan det vara att byta rulle?

 

När man äntligen har diskat klart en jätte disk och någon då kommer ut med ett gäng glas och tallrikar från ett annat rum.

 

Det är så irriterande när man ska gå genom en dörr som någon före öppnat och släpper precis när man trott att de ska hålla upp dörren åt en.

 

Hur dumt kan det vara när man springer som en toka och hinner precis fram till bussdörren innan bussen åker och har hunnit åka och chauffören ändå stänger dörren och kör ifrån dig.

 

Hur sur kan man inte bli när man håller på att baka en kaka och ska bara hälla i den sista ingrediensen tex mjölk och då upptäcker att den tetra med mjölk som står i kylskåpet är helt tomt.

 

Jag kan bli tokig när jag putsar fönstret med min nya fönsterskrapapparat och jag är nästan klar och då dör batteriet så du får lov att torka för hand.

 

Eller ännu värre du bestämmer dig för att tvätta fönstren och upptäcker att den inte är laddad överhuvudtaget och när den väl är laddad så har du inte lust längre att göra det.

 

Du har lagt in tvätt i tvättstugans maskiner och ska gå tillbaka och torka din tvätt i torktumlaren och i torkskåpet och regeln säger att föregående tvättare får överskrida tork tiden en timme på din tvätt tid. Vilket den som inte har bokat någon maskin utan ”lånar” alla lediga kräver sin rätt trots att dom inte är den tvättare som haft just dina maskiner boknings tid innan. De bara kräver sin rätt.

 

Nåja har du råkat ut för någon vardagsproblem så dela gärna med dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0