Nu är det ett tag...

...sedan jag skrev sist. Livet rullar på som för de flesta människor. Livet känns helt ok just nu och jag och min mage är fortfarande relativt bra kompisar. Den sköter sig rätt ok. Men jag vet ju också med mig att d kan se annorlunda ut om någon timme om det vill sig illa.
 
Jag tror inte att jag någonsin kommer vara helt överens med min mage. För den överraskar mig hela tiden på både gott och ont.
 
Jag har i alla fall börjat äta lunch VARJE dag. För att jag skiter i (förlåt ordvalet) om magen skulle knorra eller rent av paja då jag känner mig bekväm på mitt jobb med att jag kan gå på toa då jag verkligen behöver. Jag har förstående kollegor och iom att jag känner mig trygg med dom så blir ju magen automatiskt mycket lugnare.
 
Sen har jag blivit bättre på att säga till om jag inte vill vara ensam ansvarig på avdelningen under dagen om magen nu skulle vara orolig redan på morgonen. Det funkar bra. Jag behöver inte lösa problemet med att hoppa lunchen som jag oftast väljer att göra. Men inte numera.
 
Jag tror och misstänker att magen är i hyffsat god trim just nu....
 
Annars rullar livet på och jag känner mig rätt tillfreds så där för övrigt och det gör ju magen lugn också.
 
Det är såååå roligt att min blogg är så levande av besökande trots att jag inte skriver lika ofta.....
 
TACK det gör mig sååå glad.
 
Så fortsätt titta in här och skriv gärna några rader. Det gör mig också himla glad.
 
Vi blir liksom ett team på så sätt.
 
Jag har ju haft högt blodtryck också som jag har under kontroll men fick fylla på med en till medicin här under sommaren så jag känner att jag har balans även där..
 
Sen är d ju tider nu för en massa förkylningar mm och DEN kom jag inte undan. Ligger just nu för ankar i feber, snuva och hosta.... Men är nog på bättringsvägen nu.
 
TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG OCH MIN IBS BLOGG.

Kommentarer
Postat av: josefin

gud så skönt att läsa en blogg om ibs, ofta tror jag att det är bara jag i hela världen som lider av detta. och jag möter ofta folk som inte förstår eller kanske vill förstå de problem man har. jag har mer eller minder ALLTID ont i magen. antingen är det upp i magen där min magkatarr sitter eller nere i magen i tarmarna, eller både och. jag mår illa hela tiden och ibland kan jag inte äta, eller så måste jag äta för att inte må illa :/ du förstår säkert vad jag pratar om. jätte skönt att läsa att du har samma problem, inte skönt för dig.. aa du förstår vad jag menar :) mvh josefin

Svar: Jag förstår precis hur du menar. Det är lite hit och dit och lite uppe och nere... Ja ingen ordning alls.
Jag fattar hur du menar att du tycker att det är jätte skönt att läsa att jag har samma problem. Det är lite d som är tanken med min blogg.
Att vi kan dela med oss och känna igen oss för att förstå att vi inte är ensamna och framför allt inte konstiga och tokiga. För det är ju så att INGEN kan förstå oss så bra som vi som har det.

Kram.
♥♥ Min IBS och Jag ♥♥

2015-09-14 @ 21:16:39
URL: http://varningformat.blogg.se
Postat av: Anita

Hej!
Jag har haft långvarig brist på bl.a vitamin B12. Något som hjälpt mig väldigt mycket och som rättat till mina värden idag var när jag hittade denna blogg och började förstå hur allt hänger ihop, genom att ta del av både inlägg och böcker som rör ämnet vilket jag kan rekommendera att fler gör.
Här är en länk dit: http://gluten-celiaki.blogspot.se

Mvh Anita

2016-07-05 @ 09:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0